Redoatt flytta ut?
Tree

Altan och uterum

När vädret tillåter så vill många av oss tillbringa så mycket tid som möjligt utomhus. Vi äter, jobbar och leker ute så fort vi kan. En funktionell uteplats kan göra susen för en lugn och skön sommar.

Altan, veranda eller terrass

Oavsett om du väljer att kalla det altan, veranda eller terrass är det många av oss som längtar ut till uteplatsen så fort vårens första solstrålar visar sig. Vi klär på oss jacka och mössa och tar med vår kaffekopp ut och försöker hitta en plats i lä. Vi drömmer om långa, lediga sommardagar då vi barbenta kan njuta i lugnet med en god bok och om härliga grillkvällar med nära och kära.

Förnya uteplatsen

Att förnya sin uteplats kan vara en god investering och ett stort lyft för trädgården. En uteplats kan användas till så mycket.Här kan du umgås med nära och kära över mat och lek, här kan du odla växter och blommor, njuta av en god bok eller kanske ta ett dopp i poolen.

Funderar du på att renovera din uteplats och bygga en altan, veranda eller terrass eller kanske rentav installera en pool som kan förgylla ditt hem och din vardag så hjälper vi dig gärna med idéer, lösningar och design.

En funktionell och genomtänkt altan förhöjer både livskvaliteten för dig som ska använda den samt värdet på fastigheten.

För inspirationsbilder på altaner, se till exempel Instagram.

Uterum och växthus att trivas i

Uterummet och växthuset förlänger sommarens ljusa nätter och sköna sommarkvällar. Stäng in dig när kvällsbrisen blir för kall, myggorna för enträgna eller regnet droppar ner.

Flytta ut utan att frysa redan tidig vår och njut av vackra krispiga höstdagar. Installera en kamin, inred med mjuka plädar och dynor och förläng säsongen ytterligare.

Odla eller bara relaxa

vackra solmogna tomater i växthus

Ett uterum eller kanske ett växthus är en oas att njuta i oavsett om du vill bygga det för relax och rekreation eller som arbetsplats med plats för odling och blomsterprakt. Oavsett vilket så ger det dig möjlighet att kunna njuta av dina egenodlade jordgubbar utan att oinbjudna sniglar mumsat i sig bären innan dig. Bara en sån sak!

Ett uterum eller växthus kan stå i direkt anslutning till huset eller stå helt fristående på en vacker plats ute i trädgården.

På Instagram och liknande sidor finns massor av inspiration på vackra uterum och växthus.

Flytta ut köket

Grillparty på altanen eller är det dags att bygga ett utekök, med förvaring, diskbänk, ho och grill? Vi bygger och designar ditt nya utekök utefter dina önskemål, drömmar och behov.

Se inspirationsbilder på utekök på Instagram.

Skräddarsydda lösningar

Vi skräddarsyr lösningar efter dina önskemål och behov och vi har även samarbeten med flera leverantörer som har fina lösningar och paket. Kontakta oss för offert.

Altaner och utemiljöer i urval

Uterum mot villavägg

Altan, terrass, pooldäck och uterum

Här är några smakprov på härliga utemiljöer vi gjort tidigare.

Altaner, uterum. pooldäck, staket, vindskydd, cykelförråd till exempel.

Altaner, pooldäck och uterum – referenser