Snabbt& smidigt med vår metod
Pipes

Stambyten

Stambyte är ett av de största och kostsammaste projekt en fastighetsägare kan stå inför. Därför känns det bra när det flyter på så snabbt och smidigt som möjligt. Vår metod är effektiv och gör det möjligt att bo kvar under projektets genomförande.

Små och stora stambyten

Struktina Entreprenad erbjuder allt ifrån mindre stambytesprojekt, så kallade ”stambyte light projekt” som innebär att vi byter ut vissa delar av stam och rör, till stambyten av hela fastigheter.

Vår metod är transparent, effektiv och går snabbare än många andra metoder. Det gör bland annat det möjligt att ha kvarboende i fastigheten och i lägenheterna under projektets genomförande. Det är både kostnadseffektivt och smidigt då hyresgäster och boende slipper kostnader och besvär med flytt till alternativa boenden.

Vi har hög kompetens, och flerårig erfarenhet, av stambytesprojekt och långvariga och stabila samarbeten med leverantörer, underentreprenörer och partners inom bland annat VVS, kakel- och klinkerleverantörer och inredning med hög kvalitet.

Digitalt kommunikationsverktyg

Vi har en bra, tydlig och transparent kommunikation med fastighetsägare, bostadsrättsförening, kvarboende, och leverantörer.

Vi erbjuder ett digitalt kommunikationsverktyg där stambytesprojektets all dokumentation och kommunikation hanteras. Verktyget erbjuder även boendes hantering av val och tillval.

Vi ser positivt på utveckling och arbetar ständigt efter att bli bättre på det vi gör och att ha den senaste tekniken, relevant  för våra projekt.

Snabbt och smidig stambyte med vår metod

Med oss kan ni känna er trygga och vår metod minimerar de obekvämligheter som ett stambyte innebär.

Därför ska du välja Struktina

Vi erbjuder bland annat:

  • Totalentreprenader
  • Snabb och effektiv metod
  • Digitalt kommunikationssystem
  • Smidig låslösning
  • Möjligt med kvarboende

Vi är dessutom lösningsorienterade och måna om att våra kunder är nöjda och får en smidig process.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Så jobbar vi

Projektledning

1. Projektledning

Tre viktiga parametrar som alltid samspelar i våra projekt är: tid, kvalité och resurs. Vår modell gör att vi kan arbeta under korta ledtider och att vi kan leverera i tid till önskad kvalitet.

Kommunikation

2. Kommunikation

Vi skapar trygghet för våra kunder med korta kommunikationsvägar och transparens. Vi har tydliga kommunikationsplaner i alla projekt och rapporterar löpande.

Forbesiktning

3. Förbesiktning

Struktina Entreprenad har en förbesiktningsvecka för att säkerställa högsta möjliga kvalitet vid leverans.

Overlamning

4. Överlämning

För oss är överlämning, uppföljning och avslut precis lika viktigt som offerering och genomförande. Vid överlämning av projekt bifogas alltid komplett dokumentation. Vi utvärderar och följer upp varje projekt stort som litet.